PAXTA QABUL QILISH JARAYONINI AVTOMATLASHTIRISHNING QULAYLIKLARI - Nosirov Sarvarbek Odiljon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada paxta avtomatlashtirilgan qabul qilish tizimining tuzilishi. Buntlangan paxtani saqlash jarayonini avtomatlashtirish hamda ushbu jarayonning samaradorligi haqida so‘z yuritiladi. Paxta milliy boyligimiz ekani, hamda u biz uchun moddiy boylik daromadi bo‘lib xizmat qilishini yaqqol kuzatishimiz mumkin. Paxta qabul jarayonlarini esa, avtomatlashtirish yanada qulayliklarini yaratib bermoqda. Ushbu maqolamiz ham shu haqida.