INDIVIDUAL-PSIXOLOGIK YONDASHUV HAMDA PSIXOLOGIK XIZMAT JARAYONIDAGI TAHLILLAR - Ibaydullayeva Surayyo Xabibullayevna; Usmanova Raxnamoxon Rustamovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada o‘smir shaxsining shakllanishida maxsus sharoitlarni hisobga olish, har bir o‘smir o‘quvchining individual psixologik xususiyatlarini ilmiy asosda tushunish hamda individual yondashuvning psixologik xususiyatlari haqida so‘z boradi.