BAXTSIZ HODISALAR VA KASB KASALLIKLARI - * (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Maqolada baxtsiz hodisa turlari va kasb kasalliklari kelib chiqish sabablari, baxtsiz hodisa vaqtida korxona va xodimning huquq va majburiyatlari va Ozbekiston Respublikasi qonunlarining tegishli qarorlari yoritilgan