SANOAT KORXONALARIDAN CHIQAYOTGAN ZAHARLI MODDALARDAN HIMOYALANISH VA OLDINI OLISH BO’YICHA CHORA-TADBIRLAR - Nuraliyev Abdulhamid Oybek o’g’li; Ne`matillayev Jasurbek Raximjon o`g`li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annostatsiya. Mazkur maqola mamlakatimiz hududida mavjud sanoat korxonalarni chiqarayotgan zararli moddalarining tahlili hamda ularni oldini olishda qanday ishlar olib borilayotganini nazarda tutadi.