“BOLA OBRAZINING HIKOYALARDAGI VAZIFALARI HAQIDA” - Odilova Raxima Xoshimjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola hikoyada bola obrazining ma’lum bir vazifalari haqida ma’lumot beradi. Bolalarga xos xususiyatlar ularning hikoyadagi vazifalarida ham aks etishi, shuningdek, obrazlarining hikoyalardagi tasvirlari bilan qiyosiy tahlil etilgan.