CHARLES DIKKENSNING BOLALIKDAGI QIYINCHILIKLARI VA UNING ASARLARI HAQIDA - Xudayarova Hilola Nu'mon qizi; Kenjayeva Mukhlisa Bakxadirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Charles Dikkensning mashaqqatli hayoti,asarlarining yaratilishi va o‘zi yashagan davrdagi qiyinchiliklarni asarlarida hajviy yo'l bilan bayon etgani haqida yoritiladi.