IQTISODIY O‘SISH BOSQICHLARIDA YEVROPA VA MARKAZIY OSIYO DAVLATLARINING IQTISODIY O‘SISH SURATLARI - Qudratova Zarnigor Mahmudovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada iqtisodiy o‘sish bosqichlari hamda, Yevropa va Markaziy Osiyo davlatlarida iqtisodiy o‘sish suratlari haqida so‘z yuritiladi.