“BOSHLANG’ICH SINFLARDA TEXNOLOGIYA DARSLARINI INTEGRATSION TASHKILLASHTIRISH VA ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISH” - To’xtasinova Shahnoza Sharobiddinovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi rivojlanib borayotgan kundagi texnologiya darslari haqida umumiy tushunchalar haqida fikr yuritiladi. Bundan tashqari, texnologiya darslarini hayotimiz tutgan o'rni ,yosh avlod kelajagiga ta’siri va texnologiya darslarida zamonaviy texnologiylardan foydalanish haqida fikrlar maqolada keng yoritiladi.