STOMOTOLOGIYA MARKAZLARIDA MIJOZLARNI QABUL QILISH XIZMATLARINI BOSHQARISHGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Olimjonova Hilola Rahimjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Stomatologiya markazlarida mijozlarni qabul qilish xizmatlarini boshqarish – bu xizmatlarning samaradorligi va mijozlarning qoniqishini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega bo‘lgan jarayon. Ushbu maqolada stomatologiya markazlarida mijozlarni qabul qilish xizmatlarini boshqarishga qo‘yiladigan asosiy talablar haqida batafsil ma’lumot beriladi.