IMOM G’AZZOLIY TALQINIDAGI YIGIRMATA TIL OFATLARI TWENTY LANGUAGE DISASTERS IN THE INTERPRETATION OF IMAM GHAZALI - G’ofurov Umidjon Xabibullo o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Muhammad G‘azzoliyning “Ihyo ulum-Ud-din” risolasi asosida ushbu maqolada Muhammad G‘azzoliyning ilmiy ma’naviy merosida til ta’limining zamonaviy tahlil jarayoni va uning ilmiy axloqiy talqini qayta ko‘rib chiqiladi. Uning zamonaviy versiyasi o'rta asr qadriyatlaridan olingan qiyosiy manbalar asosida talqin qilingan. G’azzoliy talqinidagi yigirmata til ofatlari tahlil qilinadi.