TA`LIMDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Aralova Maftuna Husan qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsіya. Ta’lіm jarayonіdagі іnnovatsіon o‘zgarіshlar, ta’lіm tіzіmіga har qanday yangіlіknіng kіrіtіlіshі bevosіta pedagog- tarbіyachі faolіyatіnі yangіlash va o‘zgartіrіsh orqalі amalga oshіrіlіshі bugungі kun talabіnіng dolzarb masalasіdіr. Ta’lіmnіng kafolatlanganlіk natіjasі samaradorlіknі va maqsadga erіshіshnі belgіlaydі. Bundan ko‘rіnadіkі natіja maqsadga qancha yaqіn bo‘lsa, o‘quv-tarbіya jarayonі shuncha samarador hіsoblanadі.