BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARI BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Kayumova Umida Rasulovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
NNOTATSIYA. Maqolada taʼlim tizimida millat ruhiyatining nozik jihatlariga kirib borish va boshlangʻich taʼlimda savodxonlik asoslarini puxta egalash hamda hisoblash tafakkurini shakllantirish, o‘qish va yozish malakasiga oid boshqa turlari bilan ham bogʻliqligini, milliy va umuminsoniy qadriyatlar ruhida tarbiyalash nihoyatda muhim hisoblanadi.