ҲУҚУҚИЙ НИГИЛИЗМНИНГ НАМОЁН БЎЛИШ ШАКЛЛАРИНИНГ ХИЛМА-ХИЛЛИГИ, ТУРЛАРИ ВА АҲАМИЯТИ - Юнусова Висола Дилмурод қизи (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада ҳуқуқий нигилизм тушунчаси ва уларнинг намоён бўлиш шакллари ёритилган бўлиб, уларнинг ўзига хос хусусиятлари назарий ва амалий жиҳатдан таҳлил қилинган. Шунингдек, турлари ва аҳамияти таҳлил қилиниб, соҳага оид назариётчи олимлар, тажрибали амалиётчи ходимларнинг фикр ва мулоҳазалари таҳлил қилинган.