ОТЛИЧИЕ ТУРОПЕРАТОРОВ ОТ ТУРАГЕНТОВ. - Махмудов Носиржон (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Turoperatorlar ma'lum manfaatlarni hisobga olgan holda, transport, turar joy va tadbirlarni o'z ichiga olgan turpaketlarni ishlab chiqadi va tashkil qiladi. Sayohat agentliklari vositachi sifatida ishlaydi, sayohatchilarga reyslar, mehmonxonalar va boshqa xizmatlarni bron qilishda yordam beradi va sayohatni rejalashtirishda ko'proq moslashtirish va moslashuvchanlikni taklif qiladi. Ikkalasi ham sayohatchilarning turli ehtiyojlarini qondirish uchun noyob xizmatlarni taqdim etuvchi sayohat sanoatida muhim rol o'ynaydi.