KORREKSION ISHLARNI OLIB BORISHDA PSIXOLOGNING ASOSIY VAZIFALARI - Vaxobova Feruzaxon Alijonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada individual va guruhiy psixokorreksiya hamda shaxslararo munosabatlarni korreksiyalash haqida batafsil yoritib o’tilgan.