KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARGA TA’LIM-TARBIYA BERISHDA ANIMATSIYALARDAN FOYDALANISH TEXNOLOGIYALARI - Mirzayev Otabek Xusanovich; Karimova Madinaxon Abdushukur qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Hozirgi kunda ta’lim sifati va samaradorligini oshirishda kompyuter va axborot texnalogiyalarining zamonaviy texnalogiyalaridan samarali foydalanish asosiy omil hisoblanmoqda.Ushbu maqolada ta’lim jarayonida multimedia vositalarini qo‘llashning muammo va kamchiliklari hamda ularning samaradorligi va ulardan foydalanish haqida kerakli ma’lumot va tavsiyalar berilgan.