MA’LUM SOHAGA OID TERMINLARNING LINGVISTIK O‘ZIGA XOSLIGI - S.Mengliyeva (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada terminologiyaning dolzarb masalalari keng yoritilgan bo‘lib uning tarixi va hozirgi kundagi holati keltirilgan.Shuningdek terminlarning yasalish qoidalari va misollar berilgan.