BOLALARDA AGRESSIVLIKNING NAMOYON BOʻLISHI VA UNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Mamadiyeva Iroda Almardonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada bolalardagi agressivlilik muommosi va uning dolzarbligi, xorijiy va mahalliy olimlar tomonidan agressiv xulq-atvorning o’rganilishi, ilm-fanga kiritgan yangiliklari va tadqiqot natijalari bayon etilgan.