O’ZBEKISTONDA EKSPORT VA IMPORTNING O’RNI - Ashurmetova Nigora Ozodbekovna; Muhammadaminov Sarvar Nodirbek o'g'li. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Maqolada mamlakatimizda tashqi savdo siyosatining iqtisodiyotni eksport va import rivojlanishidagi o’rni va ahamiyati, xalqaro savdoning rivojlanishi natijasida ishlab chiqarish integratsiyalashuvining kengayishi va takomillashishi, sohada elektrotexnika mahsulotlari eksportining rivojlanish ko’rsatkichlari, elektrotexnika mahsulotlari ishlab chiqarish hajmining o‘sish sur’atlari, mahsulotlar eksporti geografiyasi yoritilgan.