XALQARO MUNOSABATLARDA O’ZBEKISTONNING O’RNI - Ashurmetova Nigora Ozodbekovna; Muhammadaminov Sarvar Nodirbek o'g'li. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqola mustaqillikdan so'ng, asosan XXI asrda O'zbekiston davlatining jahon iqtisodiyoti va xalqaro munosabatlarda tutgan o'rni mavzusida yozildi. Maqolada O'zbekiston Respublikasining jahon iqtisodiyotidagi hissasi, import va eksport ulushi hamda xalqaro munosabatlarda tutgan o'rni haqida aytib o'tiladi.