O’ZBEKISTONDA IXTISOSLASHTIRILGAN MAKTABLARNING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Dilfuza Mirzayeva (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
O'zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoyev tomonlaridan ta'lim tizimini isloh qilish va zamonaviy talablar asosida rivojlantirishga katta e'tibor qaratilmoqda. Ushbu islohotlar doirasida ixtisoslashtirilgan maktablarning roli va ahamiyati tobora ortib bormoqda. Ushbu maqolada, O'zbekistonda ixtisoslashtirilgan maktablarning rivojlanish istiqbollari, ularning afzalliklari haqida batafsil so'z yuritamiz.