KEKSALIK DAVRIDA RO’Y BERADIGAN JAROYANLAR VA TA’SIR QILUVCHI OMILLAR HAQIDA - Kurbanbaeva Dilfuza Imbetbaevna; Pirimbetova Gulayım Keńesbaevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada keksalik davrining psixofiziologik xususiyatlari, keksayish jarayonidagi fiziologik o’zgarishlar va uzoq umr ko’rish xususida mulohazalar yuritilgan