2024-YILDA YOSHLARNI ISH BILAN TA`MINLASHDAGI YANGILLIKLAR VA ISHSIZLIKNI OLDINI OLISH, BANDLIKKA KO`MAKLASHISH CHORA TADBIRLARI - * (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Yangi yildan yoshlarimizga bo`lgan e`tibor, bosh qomusimiz O`zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasida aynan fuqarolarning bandligini ta`minlash, kambag`allikni qisqartirish choralariga doir moddalar mavjudligi, Prezidentimizning ishsizlikni oldini olish yo`lida amalga oshirgan chora tadbirlari va unga doir huquqiy qonun va farmoishlar. Dunyodagi va mamlakatimizdagi ishsizlik foizlari va ularni qisdartirish. Ishsizlik va uning oldini olish borasida taklif va fikrlar bayon qilindi.