ИНГЛИЗ ТИЛИ ДАРСЛАРИДА КУРСАНТЛАРГА ЎҚИШНИ ЎРГАТИШ УСУЛЛАР - Наргиза Ширинова (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Aннотация:Мақола инглиз тили дарсларида ҳарбий олий ўқув юртлари курсантларини ўқишга ўргатиш муаммоларига бағишланган. Олий ўқув юрти курсантларини ўқишга ўргатишнинг аҳамияти кўрсатилиб, ўқишга ўргатиш бўйича ўқув-топшириқлари ишлаб чиқилган. Ишлаб чиқилган замонавий ўқув- топшириқлари курсантларнинг ўқиш кўникмасини шакллантиришга хизмат қилади.