O‘SMIRLARDA STRESSLI HOLATLARDA PSIXOLOGIK YORDAM - Jumayev Hamza Xasanovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada stressli vaziyatlarda o‘smirlarda psixologik yordam sohasida olib borilgan izlanishlar asosida to‘plangan ma’lumotlarga tayangan holda ilmiy mushohada yuritilgan bo‘lib, asosan xorij psixolog olimlarining bu boradagi psixologik qarashlari o‘rtasidagi aloqadorlik tahlil qilinadi, muammoni o‘rganishga oid tadqiqot metodi asosida olingan natijalar bo‘yicha xulosa beriladi.