KRIMINALISTIK EKSPERTIZA – RAQAMLI VOSITALAR ORQALI SODIR ETILADIGAN JINOYATLARNI FOSH ETISH - * (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada axborot texnologiyalari orqali sodir etiladigan jinoyatlarni fosh etishda ashyoviy dalillarning ahamiyati, ularni olish va qayd etishda texnik kriminalistik ekspertiza tayinlash hamda uni o‘tkazish tartibi, shuningdek ekspertiza natijasida olinadigan ashyoviy dalillardan isbotlash jarayonida foydalanishning o‘ziga xos jihatlari qayd etilgan.