TURLI SOHADAGI FANLARNI O’QITISHDA SAMARALI METODLARDAN FOYDALANISHNING USLUBLARI - NILUFAR ISAYEVA MUHIDDIN QIZI; HAYITOVA BARNO AMIROVNA; Abdurazakov Bobur Sobir o’g’li; Sunnatullayev Safarali Xudoynazar o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada turli sohalarga oid fanlarni o’qitishdagi turli xil zamonaviy metodlardan foydalangan holda tabiiy fanlarni hamda che tillarni o’qitishda innovatsion metodlardan foydalanishning usullari bo’yicha so’z yuritilgan.