OʻQUVCHILAR XULQIDAGI DEVIANTLIK HOLATLARINING PSIXOLOGIK TALQINI - Gafurova Dilfuzaxon Eminovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada deviant xulq-atvorli o‘smirlar alohida xususiyatlarining ijtimoiy-psixologik tashxisining o‘ziga xos xususiyatlari haqida fikr yuritiladi.