DON SIFATIGA QO‘YILADIGAN TALABLAR VA G‘ALLA HOSILIGA DASTLABKI ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYASI - Shodmonov X.M; Rustamjonova M.Yo (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada g’alla-don mahsulotlariga qo’yiladigan davlat standarti talablari va don mahsulotlariga dastlabki (birlamchi) ishlov berish mashinalarining asosiy turlari va ularni texnologik ishlash jarayonlari bayon qilingan.