ЗАМОНАВИЙ ҲАРБИЙ МОЖАРОЛАРДА МУҲАНДИСЛИК ТАЪМИНОТИНИ ТАШКИЛЛАШТИРИШ БЎЙИЧА МДҲ ДАВЛАТЛАРИНИНГ ТАЖРИБАЛАРИ - Тўлабоев Шавкатжон Ғайратжонович (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада замонавий ҳарбий можароларда муҳандислик таъминотини ташкиллаштириш ҳамда МДҲ давлатларининг тажрибалари ўрганилиди. Шунингдек, муҳандислик таъминоти ва ҳарбий можаролар тушунчаси, мақсадлари, вазифалари ва мазмуни кўриб чиқилади.