O’SMIR YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUNOSABATLARNING NAMOYON BO’LISHI - Hamidova Nigora Nabijonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: O‘smirlik – bolalikdan kattalikka o‘tish davri bo‘lib, fiziologik va psixologik jihatdan o‘ziga xos xususiyatlari bilan xarakterlanadi. Bu bosqichda bolalarning jismoniy va psixik taraqqiyoti juda tezlashadi, hayotdagi turli narsalarga qiziqishi, yangilikka intilish ortadi, xarakteri shakllanadi, ma’naviy dunyosi boyiydi, ziddiyatlar avj oladi.