BOLALARDA RANGLARNI IDROK ETISH PSIXOLOGIYASINING SHAKLLANISHI - Mansurova Iroda Xasanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ranglarning bolalar kayfiyatiga ta’siri, ahamiyati va qo‘llanilish maqsadlari yoritilgan hamda tadqiqotlar natijalari umumlashtirilgan. Ranglarning munosabatlari murakkabligi visual illyuzialar misolida ko’rilgan.