OʻQUVCHILARNI KAMOL TOPISHLARIDA PSIXOLOGIK XIZMATNING O’RNI VA AHAMIYATI - Sultonova Xurshida Farmonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada bugungi globallashuv davrida yoshlarning sog’lom va barkamol bo’lib kamol topishlarida psixologik xizmatning inson hayotida tutgan o’rni haqida bayon qilinadi. Shuningdek, aholining psixologlarga, psixologik markazlargа bo’lgan ishonchini oshirish, turli sohalarning rivojlanishida psixologik xizmatning nechog’lik muhimligi haqida bayon qilinadi.