KLINIK AMALIYOT JARAYONIDA BO’LAJAK SHIFOKORLARNING MANTIQIY-KLINIK TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH - Zikiryayeva Manzura Mavlonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada tibbiyot institutlari talabalarining ta’lim sifatini oshirish, tibbiy ta’limning ustuvor maqsadi va uning samaradorligi mezoni bo’lajak shifokorning shaxsiy salohiyatini rivojlantirish va professional komponentni amalga oshirish masalalari ko’rib chiqilgan. Tibbiyot instituti talabalarining klinik amaliyot jarayonida mantiqiy klinik tafakkurini rivojlantirish jarayoni ijodiy jarayon bo’lishi muhimligi ko’rsatiladi.