OʻSMIRLARDAGI STRESSLI HOLATLAR VA AGRESSIV XATTI- HARAKATLARNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Farmanova Umida Ergash qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada hozirgi davrda keng tarqalgan hamda asosiy psixologik muammolardan biri hisoblangan o`smirlardagi ruhiy zoʻriqish - stress haqida fikrlar bayon etilgan. Shu bilan bir qatorda stressni kelib chiqish sabablari va uning oldini olish borasida ham tushuncha va tavsiyalar yoritilgan.