DEPRESSIV HOLATDA SUITSIDNING VUJUDGA KELISHI DOLZARB MUAMMO SIFATIDA - Tabanbaev Begdulla Sarsenbaevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya: Depressiya holatlarda suitsidning vujudga kelishi xaqida ma’lumotlar berilgan.