y= ???? ???? ∗ ???? ???????????? TRIGONOMETRIK FUNKSIYANING YUQORI TARTIBLI HOSILASINI HISOBLOVCHI REKURENT FORMULA MAVJUDMI? - Xudoyberdiyev Norto‘ra Qobilovich; Karimov Navro‘zbek Abdurasul o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada y= ???? ???? ∗ ???? ???????????? trigonometrik funksiyaning yuqori tartibli hosilasini hisoblovchi rekurent formula mavjud yoki mavjud emasligi haqida so‘z boradi.