TAMAKI MAHSULOTLARI, INSON ORGANIZIMIGA TA’SIRI VA DAVOLASH USULLARI - Muzaffarov Nursaidbek Muzaffar o'g'li; Rajabboyeva Dilfuzaxon Abdumalik qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tamaki mahsulotlarining turlari, isteʼmoldan organizmga taʼsiri, undan kelib chiqadigan kasalliklar, davolash usullari hamda undan qutulish yoʻllari haqida soʻz yuritiladi.