BOLALARDAGI DEVIANTLILIK XULQ-ATVORINI KORREKSIYALASH - Yo‘ldashova Malika Shaxobovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Maqolaning mazmuni shundan iboratki, deviant xulqli o‘smirlar bilan ishlashda ularni tuzatish, to‘g’rilash davomida o‘smir xulqini kelib chiqishi sabablarini aniqlash.