BITIRUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHNING IJTIMOIY- PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Mamajonova Feruza Kazimjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktab bitiruvchilarini kasbga yo’naltirish va ularning kasb tanlashida oila a’zolari va tashqi muhit ta’siri qay darajada ekanligi haqida so’z boradi.