FIZIKA VA UNI O’QITISHDA EMPIRIK VA NAZARIY METODLAR - Begzod Shukurov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Inson o'zini o'rab turgan olamga bo'lgan munosabatlaridan biri — bilishdir. Inson hayoti davomida faqat tashqi dunyoni, ya’ni tabiat va jamiyatnigina bilib qolmasdan, balki o'zini, o'zining ruhiy-ma’naviy dunyosini ham anglab boradi.