O‘ZBEKISTON VA XITOYDA PEDAGOGIK MADANIYAT UYG‘UNLIGI - Ernazarova Zulxumor Muxammadi qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Bugungi rivojlanib borayotgan jamiyatimizda, pedagogik madaniyatga katta etibor qaratilgan va bu mavzu yuzasidan ko‘pchilik ilmiy maqola yozuvchilar O‘zbekiston pedagogik madaniyatini xorijiy mamlakatlar bilan qiyosiy tahlilini yoritib berganlar. Shu jumladan, maskur maqola ham O‘zbekistoda va xorijiy mamlakatlarda pegagogik madaniyatning qiyosiy tahlili haqida malumot beradi. Bunda Xitoy davlati musolida qiyosiy tahlili ochib berilgan.