ELEKTR ENERGETIKASI SOHASIDAGI MUAMMOLAR VA YECHIMLAR - O. A. Norqulov; R. Safarqulova (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kundagi eng ommabop muammolardan biri hisoblangan energiya haqida fikrlar va ularning yechimlari keltirilgan. Maqola hozirgi kunda dunyo davlatlarining resurslardan qay darajada foydalanishi, bundan tashqari qayta tiklanuvchi energiya manbalari bo’lib hisoblangan quyosh hamda shamol energiyalari muammolarini oz ichiga olgan.