FARZAND TARBIYASIDA KUZATILADIGAN PSIXOLOGIK MUAMMOLAR - Xudayarova Nasiba Erimbetovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada oiladagi tarbiya, oilada ota-ona va bola o’rtasidagi munosabatlar hamda muammolar va ularni hal qilish yo’llari to’g’risida fikrlar yoritilgan.