XARAKTERNING AHAMIYATI VA PSIXOLOGIK JIHATLARI - Davlatova Shahlo Toshmurodovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTASIYA Psixologiyada "Xarakter" so’zi grekcha so’zdan olingan bo’lib " tamg’a, belgi" degan ma'noni anglatadi. Ijtimoiy turmushda hayot va faoliyat ko’rsatayotgan har qanday shaxs o’zining individual-psixologik xususiyatlari bilan boshqa insonlardan ajralib turadi va bu farqlar uning xarakter xislatlarida ifodasini topadi.