AGRESSIV XULQ-ATVORNING SHAKLLANISHIDA TENGDOSHLARNING OʻRNI - Abdullayeva Adolat Aminboy qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: O`smirlik davri o`ziga xos murakkab davr bo`lib, aksariyat bu yosh vakillarida agressiv xulq-atvor kuzatilishi tabiiy holatga aylangan. Biz ushbu maqolada o‘smirlik davrida agressiv xulq ko‘rinishlarining shakillanishida tengdoshlarning roli haqida so’z yuritamiz.