SHAXSNING DEPRESSIV HOLATLARIDA SUITSIDNING VUJUDGA KELISHI DOLZARB MUAMMO SIFATIDA - Qazaqbaeva Gulnaz Qallibek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya: Depressiya holatlarda suitsidning vujudga kelishi xaqida ma’lumotlar berilgan.