MA’RIFATPARVARLIK VA JADID DAVRI ASARLARINING LEKSIK XUSUSIYATLARI (“QAROLAR FALSAFASI” VA “TURKIY GULISTON YOXUD AXLOQ” ASARLARI MISOLIDA) - Ochilova Sarvinoz Husan qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ma’rifatparvarlar va jadidlar davri adabiyot namunalari bo‘lgan Anbar Otin qalamiga mansub “Qarolar falsafasi” asari hamda Abdulla Avloniy ijod namunasi bo‘lgan “Turkiy guliston yoxud axloq” asarlarining leksik jihatlari o‘rganildi.