NOGIRONLIGI BOR BOLALARGA NISBATAN ZO’RAVONLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Aliqulova Nargiza Mustafayevna; Ergasheva Maxfuza Murtazoqul qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Nogironligi bo’lgan bolalarga nisbatan zo'ravonlik global hodisa bo'lib, uning sabablari chuqur ildiz otgan, xilma-xil murakkab va oʻzaro bogʻlangan. Maqolada nogironligi bor bolalarga nisbatan zo’ravonlik, uning bolaga salbiy ta’siri, nogironligi bor bolalarga nisbatan to’siqlar va ular bilan ijtimoiy ish olib borish samaradorligi yoritib berilgan.