O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA YUMSHOQ TO’QIMALAR SARKOMASI BILAN KASALLANISHDA XAVF HUDUDLARNI ANIQLASH. - S.J.Sheraliyeva; D.Sh.Polatova (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Цель: изучить заболеваемость саркомой мягких тканей в Республике Узбекистан в региональном масштабе и выявить зоны риска.